Seri Solar Light – S02B

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

1. Awak lampu ABS: perawatan cat baking suhu tinggi, anti karat, ora gampang karat.

2. Topeng transmisi cahya dhuwur: tutup cahya sing transparan banget, transmisi cahya seragam, perawatan anti-silau.

3. Antarmuka cantilever nglukis: konektor lengen lampu standar bisa digunakake kanggo konektor lengen lampu.

Fitur Produk

1. Fungsi induksi: Uripake mode lampu kanthi otomatis sawise peteng; Ngontrol sensor gerakan; Pateni lampu kanthi otomatis nalika esuke.

2. Fungsi remot kontrol: Nguripake mode cahya kanthi otomatis sawise peteng; Remote control bisa disetel kanggo mateni lampu esuk kanthi otomatis.

3. Nyorot manik-manik lampu LED: Efisiensi fotosintesis sing dhuwur; umur dawa; produk kurang panas; Gagal cahya sithik

4. Batere kapasitas dhuwur: batere fosfat besi lithium terus-terusan bisa digunakake luwih saka 18 jam sawise ngisi daya kanthi normal sajrone 2-3 dina nalika udan.

 Barang No.  S02B
 Jinis Produk  Lampu Jalan Surya
 Kekuwatan  30W  60W  90W  120W
 Chip LED  60 pcs  120 pcs  180 pcs  240 pcs
 Panel Surya  6V / 6W  6V / 8W   6V / 12W  6V / 16W 
 Batere  5000mAh * 1  5000mAh * 1  5000mAh * 2  5000mAh * 3
 Area Iradiasi  60m ²  80m ²  100m ²  120m ²
 Instal Dhuwur  2-3m  3-4m  4-5m  5-6m
 Materi  ABS
 Sumber Cahya  SMD 2835
 Lumen  160 lm / w
 Rating IP  IP65
 CCT  3000K ~ 6500K
 Ngisi daya  4-6 jam
 Ngeculake  18-20 Jam
 Sertifikat  CE, RoHS
 Fungsi  Remote Control + Kontrol Cahya + Induksi Awak Manungsa
 Lamaran  Dalan, Taman Tema, Taman, stadion Olahraga. Lsp
 Jaminan  2 taun

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan