Xiamen Bright New Energy Co., Ltd. profesional ing pabrik produk tenaga surya ing Xiamen, China. Bisnis utama kalebu riset, pengembangan, manufaktur lan pemasaran produk teknologi tinggi surya. Menapa malih, tim kita tuwuh kanthi cepet.

Produk kami nutupi sistem tata surya, panel surya, batere, inverter, lampu surya, lsp. Kanthi konsep desain "Pengembangan Berkelanjutan Hijau", Energi Anyar Cahya wis sukses menang pujian, persetujuan lan kepercayaan saka klien ing saindenging jagad.

Waca liyane

Produk sing Ditampilake