Seri Surya – S01

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

1. 6 Fitur listrik ing saindhenging taun: proteksi pencahayaan ruangan, batere berkapasitas tinggi, kisaran cahya sing jembar, remot kontrol, kabel gratis, lan cahya peteng.

2. Induksi kontrol cahya sing cerdas: uripake mode kontrol cahya, ngisi daya kanthi otomatis ing wayah awan lan pencahayaan kanthi otomatis sawise peteng, ora perlu nguripake lampu kanthi tangan.

3. Manik-manik sorotan LED: tahan cerah lan lampu LED sing tahan banyu luwih dawa.

4. Umure batere luwih kuwat: batere umur dawa terus-terusan nalika udan, umure bature udakara 12 jam.

5. Jarak penginderaan jarak jauh: 10-12m

Kaluwihan Produk

1. Awak lamp aluminium sing kandel: nggunakake awak lampu aluminium kandel, kekerasan sing dhuwur, resistensi pengaruh sing kuat, disipasi panas sing cepet.

2. Krenjang soyo tambah sing bisa disetel: amba sing dipasang ing krenjang bisa diatur kanggo nyukupi kebutuhan sudhut cahya sing beda-beda.

3. Garis link 5m: antarmuka lanang lan wadon, ngubungake awak lampu lan panel surya, disegel lan ngaco, tahan udan ruangan.

Barang No. S01
Jinis Produk Cahya Banjir Surya
Kekuwatan 10W 25W 40W 60W 100W 200W 300W
Chip LED 30 pcs 42 pcs 63 pcs 100 pcs 196 pcs 300 pcs 400 pcs
Panel Surya 6V / 7W 6V / 12W 6V / 16W 10V / 20W 10V / 35W 10V / 40W 10V / 50W
Baterai (mAh) 6000 * 1 6000 * 1 6000 * 2 6000 * 4 6000 * 6 6000 * 8 6000 * 10
Area Iradiasi 20m ² 30m ² 50m ² 80m ² 100m ² 200m² 300m²
Materi Aluminium
Sumber Cahya SMD 5730
Efisiensi Cahaya 160 lm / w
Rating IP IP65
CCT 3000K ~ 6500K
Ngisi daya 6-8 jam
Ngeculake 12-14 Jam
Sertifikat CE, RoHS
Lamaran Papan reklame, Taman Tema, Taman, stadion Olahraga, lsp
Jaminan 2 taun

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan