Seri Solar Light – BR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Selehake panel surya, lampu LED, kontrol cerdas lan baterai lithium ing sak kothak. Gampang dikirim, nginstal lan njaga.

Lampu jalan surya terpadu --- saka 30W nganti 150W

1. Energi ijo tenaga surya, lampu ijo kanthi sensor cahya

2. Energi sithik, dawa, luminansi dhuwur lan perawatan gratis.

3. Aplikasi sing luwih jembar, gampang dipasang ing sembarang panggonan kanthi sinar matahari sing cukup.

4. Peletakan nirkabel, kabeh ing sak kothak, gampang dikirim

5. Batere gratis perawatan, umur layanan paling ora 5 taun.

Barang No.

BR-XL-YJ

BR-XL-A1

BR-XL-A2

BR-XL-A3

BR-XL-A5

Materi

Die casting Aluminium + Insulasi plastik teknik rekayasa tahan

Instal dhuwur

3-6 Meter

5-6 Meter

6-8 Meter

7-9 Meter

9-12 Meter

Sumber cahya LED

30W

45W

60W

90W

150W

Manik-manik lampu LED

NICHIA LED paster

Susut cahya LED

<0,01% Ora ana panyusutan cahya sajrone 3 taun

Flux Lumen

3000-3500lm

4000-6000lm

6000-8000lm

8000-10000 lm

14000-16000lm

Tenaga panel surya

25W

38W

52W ± 5%

65W ± 5%

92W ± 5%

bungkus baterai lithium-ion

4V / 55AH

4V / 80AH

12V / 45AH

12V / 60AH

12V / 100AH

Sistem kontrol

Sistem kontrol padhang

Suhu warna LED

4500K ~ 6000K

Mbukak wektu / dina

13 jam

Dina Resistensi awan lan udan

15 dina

Lingkungan operasi

-40 ℃ ~ + 80 ℃

Disaranake instal span

10-20 meter

15-20 meter

15-25 meter

20-25 meter

30 meter

Urip layanan

Luwih saka 8 taun

Jaminan taunan

Garansi gratis sajrone 2 taun

Efisiensi Cahaya

> 150lm / W

Rating IP

IP 66

Ukuran kemasan (LWH) mm

520 * 410 * 130

700 * 520 * 170

850 * 530 * 190

850 * 600 * 210

1200 * 590 * 220

GW (kg)

3kg

6kg

12kg

13kg

17kg

Kaluwihan Produk

1. Desain integral, tanpa kabel, gampang dipasang, biaya transportasi sing murah lan Akeh jinis instalasi, kayata tiang wesi, kayu, pring, plastik;

2. Pasokan listrik surya, lampu LED, kombinasi sampurna saka kalorone, ngirit energi lan nglindhungi sumber daya bumi;

3. Baterai lithium umur dawa, umur teoritis 8 taun, sifat suhu dhuwur sing dawa, umur dawa, kanggo mesthekake kabeh umur produk;

4. Kelas proteksi IP66, aman lan andal;

5. Kualitas utama struktur paduan Aluminium kanthi fungsi anti karat lan anti karat.

6. Kontroler wektu cerdas bisa nyetel basis tenaga ing frekuensi kegiatan manungsa, ngirit energi kanthi efektif lan nambah kasedhiyan produk

7. Ora Ana Meter Listrik - Kanthi cahya srengenge Energi Anyar sing Padhang, ora perlu ngukur sistem lampu sampeyan.

Iki tegese sampeyan ngirit biaya tuku lan nginstal meter, lan biaya sambungan listrik.

8. Ora Ana Panggunaan Listrik lan Biaya Panjaluk - Amarga cahya srengenge Energi Anyar sing Padhang kanthi Surya Surya, sampeyan ora prelu mbayar listrik. 

9. Umur cahya LED luwih saka 80.000 jam- Ngirit biaya panggantos, pangopènan lan instalasi bohlam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan