Seri Solar Light – BR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Selehake panel surya, lampu LED, kontrol cerdas lan baterai lithium ing sak kothak. Gampang dikirim, nginstal lan njaga.

Lampu jalan surya terpadu --- saka 30W nganti 150W

1. Energi ijo tenaga surya, lampu ijo kanthi sensor cahya

2. Energi sithik, dawa, luminansi dhuwur lan perawatan gratis.

3. Aplikasi sing luwih jembar, gampang dipasang ing sembarang panggonan kanthi sinar matahari sing cukup.

4. Peletakan nirkabel, kabeh ing sak kothak, gampang dikirim

5. Batere gratis perawatan, umur layanan paling ora 5 taun.

Kaluwihan Produk

1. Desain integral, tanpa kabel, gampang dipasang, biaya transportasi sing murah lan Akeh jinis instalasi, kayata tiang wesi, kayu, pring, plastik;

2. Pasokan listrik surya, lampu LED, kombinasi sampurna saka kalorone, ngirit energi lan nglindhungi sumber daya bumi;

3. Baterai lithium umur dawa, umur teoritis 8 taun, sifat suhu dhuwur sing dawa, umur dawa, kanggo mesthekake kabeh umur produk;

4. Kelas proteksi IP66, aman lan andal;

5. Kualitas utama struktur paduan Aluminium kanthi fungsi anti karat lan anti karat.

6. Kontroler wektu cerdas bisa nyetel basis tenaga ing frekuensi kegiatan manungsa, ngirit energi kanthi efektif lan nambah kasedhiyan produk

7. Ora Ana Meter Listrik - Kanthi cahya srengenge Energi Anyar sing Padhang, ora perlu ngukur sistem lampu sampeyan.

Iki tegese sampeyan ngirit biaya tuku lan nginstal meter, lan biaya sambungan listrik.

8. Ora Ana Panggunaan Listrik lan Biaya Panjaluk - Amarga cahya srengenge Energi Anyar sing Padhang kanthi Surya Surya, sampeyan ora prelu mbayar listrik. 

9. Umur cahya LED luwih saka 80.000 jam- Ngirit biaya panggantos, pangopènan lan instalasi bohlam.

Barang No.

BR-XJ-01

BR-XJ-02

Materi

Die casting Aluminium + Insulasi plastik teknik rekayasa tahan

Instal dhuwur

5-7 Meter

5-7 Meter

Sumber cahya LED

50W

50W

Manik-manik lampu LED

NICHIA LED paster

Susut cahya LED

<0,01% Ora ana panyusutan cahya sajrone 3 taun

Flux Lumen

7000-10000 lm

7000-10000 lm

Tenaga panel surya

50W

50W

bungkus baterai lithium-ion

12V / 30AH

12V / 30AH

Sistem kontrol

Sistem kontrol padhang

Suhu warna LED

2800K ~ 6500K

Mbukak wektu / dina

13 jam

Dina Resistensi awan lan udan

15 dina

Lingkungan operasi

-40 ℃ ~ + 80 ℃

Disaranake instal span

10-20 meter

10-20 meter

Urip layanan

Luwih saka 8 taun

Jaminan taunan

Garansi gratis sajrone 2 taun

Efisiensi Cahaya

> 150lm / W

Rating IP

IP 66

Ukuran kemasan (LWH) mm

580 * 580 * 460

570 * 570 * 465

GW (kg)

11kg

12kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan