Babagan Kita

Xiamen Bright New Energy Co., Ltd.

Perusahaan Kita

Xiamen Bright New Energy Co., Ltd. profesional ing pabrik produk tenaga surya ing Xiamen, China. Bisnis utama kalebu riset, pengembangan, manufaktur lan pemasaran produk teknologi tinggi surya. Menapa malih, tim kita tuwuh kanthi cepet ing taun-taun iki.

Produk kami nutupi sistem tata surya, panel surya, batere, inverter, lampu surya, lsp. Kanthi konsep desain "Pengembangan Berkelanjutan Hijau", Energi Anyar Cahya wis sukses menang pujian, persetujuan lan kepercayaan saka klien ing saindenging jagad.

Xiamen Bright New Energy Co., Ltd. minangka pabrikan ISO 9001: 2015, CE&EN, RoHS, IP67, AAA lan FCC.

Eksplorasi lan Popularitas ing Luar Negeri

Kita wis sukses adol lampu jalan surya, panel surya, braket, sistem ngasilake off-grid lan produk surya liyane menyang pasar luar negeri luwih saka 100 Negara kayata Australia, Turki, Yordania, Arab Saudi, Irak, UEA, India, Filipina, Pakistan, Kamboja, Taiwan, Nigeria, Ghana, Kongo, Afrika Selatan, Meksiko, Haiti, Fiji, lsp.

Kanggo Mbesuk

Kanthi peralatan manufaktur & pengujian canggih, pabrik kami wis saya apik lan saya apik. Muga-muga bisa kerja sama karo mitra liyane lan distributor kanggo ngembangake bisnis luwih akeh kanggo nggawe kemitraan win-win sing sukses. Kajaba iku, OEM kasedhiya. 

Produk Utama

1: Produk Lampu Surya;

2: Panel Surya & Modul Surya;

3: Sistem surya 0.8KW ~ ~ 5KW standar & Sistem Surya Portable;

4: Inverter Surya

5: Baterai Panyimpenan Surya;

6: Produk sing Ngubungake Surya

7: Napa milih Energi Anyar sing Padhang:

(1) Desain Paten: Kabeh ing Siji lampu jalan Surya; Cahya Smart Solar Portable; Sistem tata surya sing dirancang standar.

(2) Ngrancang, ngasilake Lampu LED 10W-300W kanggo dalan njaba lan dalan sing digunakake.

(3) Ngasilake Produk Koneksi Surya, Nyedhiyakake layanan One-stop.

(4) Produk Solar paling unggul.

(5) Efisiensi Dhuwur lan Layanan Tulus.

(6) Layanan OEM kanggo cahya surya lan produk surya liyane kasedhiya.

Kabeh wektu, kita ngupayakake nawakake pelanggan sing berkualitas, rega sing apik, layanan sing apik!

Kita kanthi tulus ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo entuk kahanan win-win, kanggo sesuk sing apik banget!

Sugeng rawuh mail priksaan utawa telpon panjaluk produk solar. 

CE

Sertifikat Pola CEDesign

FCC

ISO9001

RoHS

Sertifikat Paten Model Utilitas