Ngalih Saka Grid Daya Ora stabil kanthi Panel Surya lan Batere

Bebarengan karo kenaikan tarif listrik lan pengaruh lingkungan negatif sing kita tingali saka sistem kothak kita, ora kaget yen akeh wong sing wiwit ngalih saka sumber daya tradisional lan nggoleki output sing luwih dipercaya kanggo omah lan bisnis.

Apa Sebab Ana Gagal Kisi Kothak Daya?

Nalika jaringan energi kuat lan cukup nyengsemake, masalahe saya akeh, nggawe energi alternatif lan tenaga cadangan luwih penting kanggo sukses ing omah lan bisnis.

1. Infrastruktur Gagal

Suwe-suwe peralatan, dadi saya ora bisa dipercaya, mula mbutuhake renovasi lan upgrade sistem. Yen renovasi sing dibutuhake durung rampung, asile terus padam listrik. Grid iki uga kudu diupdate supaya bisa diintegrasi karo sumber daya sing bisa dianyari kaya omah kanthi panel surya nanging isih nyambung karo kisi.

2. Bencana Alami

Badai, tornado, gempa bumi, lan topan parah bisa nyebabake kerusakan lan gangguan jaringan parah. Lan nalika sampeyan nambahake sifat ibu ing prasarana sing wis tuwa, asile bisa mudhun banget kanggo omah lan bisnis.

3. Peretas Kisi Kisi

Ancaman peretas sing saya tambah bisa entuk akses menyang struktur kothak lan nyebabake gangguan kekuwatan minangka faktor liyane sing nyebabake stabilitas sistem jaringan kita. Peretas bisa entuk kendali antarmuka listrik saka macem-macem perusahaan listrik, sing menehi kemampuan kanggo mungkasi aliran listrik menyang omah lan bisnis. Penyusup sing entuk akses menyang operasi kothak minangka ancaman penting sing bisa nyebabake pemadaman ing lemah.

4. Kesalahan Manungsa

Kejadian kesalahan manungsa minangka faktor pungkasan sing nyebabake gangguan listrik. Amarga frekuensi lan durasi pemadaman kasebut terus, biaya lan kerugian bakal saya gedhe. Sistem informasi lan layanan sosial kaya polisi, layanan tanggap darurat, layanan komunikasi, lsp., Gumantung karo listrik sing bisa digunakake ing level sing bisa ditrima minimal.

Apa Going Solar minangka Solusi Cerdas kanggo Ngatasi Kahanan Instalitas Grid Daya?

Jawaban cekak ya, nanging mung yen instalasi sampeyan rampung kanthi bener. Instalasi baterai cadangan kanggo panyimpenan energi sing luwih gedhe lan pengaturan sing luwih cerdas kaya panel surya bisa nglindhungi kita saka padam listrik sing bakal maju lan ngirit akeh dhuwit kanggo bisnis.

Tangki Kisi vs. Solar-Grid Mati

Bentenane utama antara solar-grid lan solar mati-kothak yaiku nyimpen energi sing ngasilake sistem solar sampeyan. Sistem off-grid ora duwe akses menyang jaringan listrik lan mbutuhake batere cadangan kanggo nyimpen energi sampeyan.

Sistem surya off-grid biasane luwih larang tinimbang sistem sing kaiket kothak amarga batere sing dibutuhake larang regane. Disaranake investasi ing generator kanggo sistem off-grid supaya sampeyan butuh tenaga nalika wayah wengi utawa yen cuaca ora becik.

Ora preduli apa sing sampeyan mutusake, ganti saka kothak daya sing ora bisa dipercaya lan njupuk kontrol saka endi kekuwatan sampeyan minangka pilihan sing cerdas. Minangka konsumen, sampeyan ora mung bakal entuk tabungan finansial sing signifikan, nanging sampeyan uga bakal entuk tingkat keamanan lan konsistensi sing dibutuhake banget sing bakal tetep aktif lan aktif nalika sampeyan butuh banget.


Wektu kiriman: Feb-26-2021